Reacties

U kan hier uw bericht achterlaten

14 gedachten over “Reacties

 1. Wij hebben al meermaals foto’s laten nemen en zijn zeer tevreden. Ook zeer professioneel gerief wat ook niet onbelangrijk is.

  Top werk!

  1. Dank je, leuk met jullie samen te werken.
   Luc

  2. Bedankt hoor ! Het was ook heel fijn samenwerken met jullie . Xxxx

 2. Super leuke ervaring om met jullie een fotoshoot te doen! Al heelveel en mooie reacties op onze foto’s gehad !

  1. Hey Joke, leuk te horen.
   Dank je

 3. Al enkele keren foto’s laten nemen door deze toppers… Zeer tevreden van de resultaten en ga spoedig weer een afspraak maken…
  Groetjes Wendy en kizzy

 4. heel mooie site alvast , wij zijn heel blij met de fotoshoots en de mooie foto’s die jullie ons bezorgen altijd veel pret en ook serieus. bedankt vanwege Gladis en Bieke. en we gaan er zeker nog doen

 5. Thx Conny en Luc, dankzij jullie pronkt er nu een prachtige foto aan de muur ;-)! Iedereen die hem.ziet is onder de indruk!!!

 6. Al vaker met deze twee fantastische fotografen samengewerkt. Het zijn altijd heel mooie foto’s, maar daarbovenop vind ik het heel fijn dat je 100% jezelf kan zijn. Ik voel me bij hun altijd op mijn gemak en er wordt elke keer weer plezier gemaakt, daardoor worden de foto’s nóg mooier!

 7. Wat een mooie foto’s van onze kleine meid.
  Het was niet gemakkelijk, want stil zitten staat nu eenmaal niet in haar woordenboek maar het resultaat mag er zeker wezen.
  Dank je wel voor de mooie foto’s en de leuke namiddag.

 8. 2x al een shoot gehad bij luc & conny. 1x met mijn beste vriendin en 1x met mijn dochter. Alles is zo los en aangenaam verlopen dat ik mij direct goed voelde en op mijn gemak. Veel lachen, babbelen en een natuurlijk een warm onthaal zoals gewoonlijk bij luc & conny! Zeer tevreden van de foto’s mooi resultaat en leuke dingen. Hier kan iedereen zijn eigen zijn. Mijn dochter is meestal zeer voorzichtig en afstandelijk bij nieuwe mensen maar zij bloeide bij deze 2 aangename mensen zeer snel open! Aanrader!

  1. Altijd leuk met jou te werken Lilly.
   Tot binnenkort voor een volgende fotoshoot.
   Luc

 9. Voor de eerste maal een fotoshoot gedaan met Luc & Conny, het was supertof, we voelden ons direct op ons gemak ! De foto’s zijn gewoon prachtig, niks dan lovende commentaar ! Een Top Team !

 10. Dank je Conny en Luc voor de prachtige huwelijksfoto’s! Heel jullie aanpak getuigt van professionalisme en aandacht voor de klant. De stijl waarin jullie je klanten voor de lens op hun gemak krijgen, is onvoorstelbaar. Net als jullie na-service en afwerking.

  Ook dank je voor de supermooie fotoshoot van ons gospeloptreden met The Day by Day Gospel Singers (www.gospelsingers.be) voor Coca-Cola afgelopen Kerstmis!

  Ineke en Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *